De 10 Beste Trips van Suriname

Suriname, een land vol avontuur en natuurlijke wonderen. We hebben de 10 must-do trips voor u op een rijtje gezet om het beste uit uw verblijf te halen.

Fredberg

Gelegen in het zuidelijke district Sipaliwini, vormt de Fredberg een uitstekende kans om de diversiteit van het Surinaamse regenwoud te ervaren. Ter voorbereiding op deze trip, rekening houdend met een stevige trektocht, is het raadzaam om comfortabele wandelschoenen, voldoende water en bescherming tegen insecten mee te nemen. De beloning? Een adembenemend panorama van het Amazonebekken.

Selibia

Op een paar uur rijden van Paramaribo bevindt Selibia zich, een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers. Bereid je voor op verfrissende watervallen, glinsterende rivieren en een kans om de lokale biodiversiteit te observeren. Vergeet je zwemkleding, zonnebrandcrème en camera niet!

Parabello

Parabello, bekend om zijn wateractiviteiten en avontuurlijke sporten, biedt een verkwikkende mix van opwinding en ontspanning. Van kajakken tot vogels kijken, er is voor elk wat wils. De reis is relatief kort en kan gemakkelijk worden gedaan met een auto vanuit Paramaribo.

Knini Paati

Als je diep in de rijke cultuur van Suriname wilt duiken, is Knini Paati de plek. Deze rivieroevergemeenschap laat bezoekers kennis maken met traditionele gebruiken en levensstijlen. Denk eraan om respectvolle kleding en kleine geschenken voor de gastheren mee te nemen.

Expeditie Djoemoe

Djoemoe, een authentieke ervaring diep in het binnenland, brengt je dichter bij de traditionele levenswijze van de inheemse bevolking. Voor deze langere reis is het essentieel om essentiële benodigdheden zoals medicijnen, waterzuiveringstabletten en lichte regenkleding mee te nemen.

Braamspunt

Bij Braamspunt draait alles om zeeschildpadden en zonsondergangen. De beste tijd om te bezoeken is tijdens het broedseizoen. Zorg ervoor dat je ’s nachts gaat met een gids om de schildpadden hun eieren te zien leggen zonder ze te storen.

Anaula

Anaula Nature Resort, gelegen aan de boven-Suriname rivier, is een hotspot voor ecotoerisme. Met kans om zeldzame dieren te spotten en te genieten van de serene rivieromgeving, is Anaula een must-visit. Neem zwemkleding en een verrekijker mee voor de beste ervaring.

Peperpot

Peperpot Nature Park, dichtbij Paramaribo, is een oud koffie- en cacao-plantage omgetoverd tot een natuurreservaat. Het is een vogelparadijs en een uitstekende plek voor een ochtendwandeling.

Blanche Marie

Blanche Marie watervallen, in het westen van Suriname, zijn één van de grootste watervallen van het land. Het omliggende gebied biedt ook een rijke biodiversiteit. Voorbereiding omvat muggenspray en waterbestendige tassen voor je elektronica.

Voltzberg & Raleighvallen

Gelegen in het Centraal Suriname Natuurreservaat, bieden deze twee plekken een combinatie van avontuurlijke bergbeklimmingen en indrukwekkende watervallen. Goede wandelschoenen zijn een must, evenals genoeg water en energierijke snacks voor de trektocht.

Ontspannen na uw Avonturen

Na het ervaren van de wonderen van Suriname, verdient u een plek om te ontspannen en te genieten van het comfort van thuis. Molenpad 44 in Paramaribo biedt alles wat u nodig heeft: warm water, wifi, 220v, wasmachine, alarminstallatie en zelfs een supermarkt naast de woning. Uw ideale thuis weg van huis.

Ontdek Molenpad 44

Van alle gemakken voorzien

Tijdens je verblijf geniet je van……….

GRATIS Wi-Fi
Garage
Een koele woning
2 Badkamers
Groot erf
Alarm
Warm water
2 Toiletten
Dievenijzer
3 Slaapkamers
220 Volt
Wasmachine

Ligging centrum Paramaribo

 • De woning staat in het centrum van Paramaribo
 • Buslijn 2 stopt voor de deur
 • Supermarkt, naast de woning. Geopend van 07:00 tot 23:00 uur
 • 100 meter IJsfabriek 
 • 160 meter Cambio
 • 500 meter Taxicentrale
 • 650 meter Drugstore-Apotheek
 • 750 meter Shopping Kirpalani Super Store
 • 750 meter Roopram Roti Restaurant
 • 950 meter Dancing, The Havanna Lounge
 • 1 km Kankantriemarkt, heerlijk verse groente, fruit, vis & vlees.
 • 2,0 km Diakonesse Ziekenhuis
 • 2,6 km Jacana Amazon Wellness Resort
 • 3,4 km Uitgangsgebied ‘t Vat

Molenpad 44

Bezoek suriname in stijl

We hebben nog plek!

Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

+31629261262 of +31641427355
Molenpad 44, Paramaribo